Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Algemeen

IL GRUCCIONE, 1×2/4 of 1×5/6 p met zwembad
Luxueus en charmant vrijstaand huis in heuvels van Umbria bij Orvieto (4km) met heerlijk weids uitzicht, prachtig groot zwembad met fijne tuin en een romantisch overdekt terras. Uitstekend fiets- en wandelgebied in mooie streek. Prachtig en met veel zorg en smaak ingericht, met allernieuwste comfort, bovendien is het gehele huis voorzien van airconditioning. Indien gewenst kunt u er tegen meerprijs grote schitterende tweepersoons suite bijhuren, voorzien van ruime zitkamer, uitstekende badkamer plus privé terrasje en dito opgang. Het zwembad 7×14 m; met zonneterras. Overdekt terras met plaats voor 10/12 p. Handige ligging voor de cultuursteden in Umbria en in Toscana; dichtbij Todi, Pienza, Montepulciano en het meer van Bolsena. Boodschappen in Ciconia / Orvieto / Scalo (3/4km). Rome ligt op 1 uur afstand met de trein vanaf Orvieto station en Firenze op 2 uur.

Prijzen:

juli, augustus 2/3/4 p € 1.790
mei, juni, september 2/3/4 p € 1.570
april, oktober 2/3/4 p € 1.345
algemeen: 5/6 p op aanvraag

Borgsom: € 400

Kinderen onder de twee jaar (nog slapend in kinderbedje) worden niet als extra persoon gerekend; vanaf twee jaar wel.

Inbegrepen: beddengoed, keukenlinnen en handdoeken, dit wordt wekelijks vervangen; water, gas en elektriciteit; verwarming van juni t/m september.

Niet inbegrepen:
eind schoonmaak € 85.

Indeling:
Het gehele huis is voorzien van airconditioning. Zitkamer met open haard en LCD TV, eetkamer met prachtig uitzicht, 2 tweepersoonsslaapkamers ieder met LCD TV en eigen badkamer (met douche). Eén kinderbedje gratis indien kindje bij ouders op de kamer slaapt. Perfekt geoutilleerde keuken met afwasmachine, magnetron, oven; aparte ruimte met wasmachine; groot overdekt terras met plaats voor 10/12 personen. WIFI aanwezig. Ruime hoeveelheid prima tuin- en zwembad (lig)stoelen. Gasten delen heel soms het zwembad met de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren die iets verderop hun huis hebben en met twee (elders wonende) volwassen kinderen. Er is ook de mogelijkheid met 1 of 2 personen extra van het huis gebruik te maken door er een grote schitterende tweepersoons suite bij te huren, voorzien van ruime zitkamer, uitstekende badkamer plus privé terrasje en dito opgang.

Aankomst: tussen 16.00 en 19.00 uur, gelieve absoluut vóór 13.00 uur in geval van enige vertraging te bellen met de eigenaar (zie routebeschrijving).

Vertrek:
vóór 9.30 uur.

U gelieve op de dag van vertrek het huis schoon en netjes achter te laten.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Umbrië

UmbriëUmbrië (Italiaans: Umbria), “het land van Franciscus van Assisi”, is een regio met groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden, maar er zijn ook veel akkers met tarwe, suikerbieten, tabak en zonnebloemen. De regio bevindt zich in centraal Italië, in de vallei van de rivier de Tiber met het stuwmeer Lago di

Sports & nature

Wijnbouw Umbrië biedt al duizenden jaren een goede thuis aan de wijnbouw en dat is vooral toe te schrijven aan de volgende factoren: de zacht glooiende heuvels met een goede blootstelling aan de zon, de rijkdom aan rivieren en wateren, het continentale maar zachte klimaat, de bodemstructuur die meestal bestaat uit goede kleiachtige kalksteen. Al deze gunstige voorwaarden hebben de inwoners van het gebied reeds vroeg ertoe aangezet met de productie van wijn te beginnen, zodat de Umbrische wijnboeren vandaag kunnen bogen op een oude traditie van wijn maken.Voor rode kwaliteitswijn is vooral de Sangiovese- en de Sagrantino-druif van belang, terwijl witte wijn vooral van Grechetto- en Malvasia-druiven wordt gemaakt.

Culture and history info

Culture and history infoGeschiedenis De regio is genoemd naar de Umbri, een stam die zich in de regio vestigde in de 6e eeuw v.Chr.. Hun taal was het Umbrisch, een Italische taal die verwant is aan het Latijn. De Etruskisch-Romeinse periode en de Middeleeuwen vormen het hoogtepunt uit de Umbrische geschiedenis. De steden groeiden uit tot vorstendommen die de omliggende gebieden overheersten.

Read more