Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Algemeen

CASANOVA, 4/5 p met zwembad
Charmante ruime uiterst verzorgde zijvleugel van prachtig gerestaureerd landhuis, dat omringd wordt door de glooiende verstilde Umbrische heuvels even ten N. van Perugia (20km). Eigen ingang, tuin en schaduwrijk terras grenzend aan zitkamer. In de prima verzorgde tuinen met o.a. lavendel, basilicum en roosmarijn ligt het prachtig zwembad met weidse vergezichten. Zwembad (7x14m) hoger gelegen in grote tuin achter het huis; geopend van half mei tot half september.
Golfbaan in Perugia of Panicarola. Prima ligging voor het ontdekken van het N. van Umbria: Assisi (30km) en Gubbio (20km). Boodschappen in Casa del Diavolo (1km).

Prijzen:

8/7–26/8 € 1.315,00
3/6-8/7 & 26/8-23/9 € 1.040,00
16/12-7/1 & 25/3-3/6 & 23/9-11/11 € 815,00
7/1-25/3 & 11/11-16/12 € 590,00

Borgsom: € 200.

Niet inbegrepen: gas en elektriciteit; verwarming (van 1/10-1/6).

Inbegrepen: eindschoonmaakkosten; beddengoed, handdoeken en keukenlinnen (wekelijkse vervanging).

Indeling:
Hall, keuken (met gaspitten, oven en afwasmachine), zit- eetkamer, 1 tweepersoonsslaapkamer, 1 drie persoonsslaapkamer, 2 badkamers met douche; wasmachine in gemeenschappelijk gebruik; terras en tuin; TV, kinderbedje en kinderstoel aanwezig.

Aankomst: tussen 16.00 en 19.00 u; gelieve absoluut vóór 13.00 uur in geval van enige vertraging te bellen met de eigenaar.
Vertrek: vóór 9.30 u.

U gelieve op de dag van vertrek het huis schoon en netjes achter te laten.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Umbrië

UmbriëUmbrië (Italiaans: Umbria), “het land van Franciscus van Assisi”, is een regio met groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden, maar er zijn ook veel akkers met tarwe, suikerbieten, tabak en zonnebloemen. De regio bevindt zich in centraal Italië, in de vallei van de rivier de Tiber met het stuwmeer Lago di

Sports & nature

Wijnbouw Umbrië biedt al duizenden jaren een goede thuis aan de wijnbouw en dat is vooral toe te schrijven aan de volgende factoren: de zacht glooiende heuvels met een goede blootstelling aan de zon, de rijkdom aan rivieren en wateren, het continentale maar zachte klimaat, de bodemstructuur die meestal bestaat uit goede kleiachtige kalksteen. Al deze gunstige voorwaarden hebben de inwoners van het gebied reeds vroeg ertoe aangezet met de productie van wijn te beginnen, zodat de Umbrische wijnboeren vandaag kunnen bogen op een oude traditie van wijn maken.Voor rode kwaliteitswijn is vooral de Sangiovese- en de Sagrantino-druif van belang, terwijl witte wijn vooral van Grechetto- en Malvasia-druiven wordt gemaakt.

Culture and history info

Culture and history infoGeschiedenis De regio is genoemd naar de Umbri, een stam die zich in de regio vestigde in de 6e eeuw v.Chr.. Hun taal was het Umbrisch, een Italische taal die verwant is aan het Latijn. De Etruskisch-Romeinse periode en de Middeleeuwen vormen het hoogtepunt uit de Umbrische geschiedenis. De steden groeiden uit tot vorstendommen die de omliggende gebieden overheersten.

Read more