Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Algemeen

Casale Costa, 1×8 p. met privé zwembad

Il Casale ligt op een heuvel die gedomineerd wordt door de Torre di Galatrona, symbool van dit wijngoed, in de zacht glooiende heuvels van de Chianti, omgeven aan drie kanten door kastanje bos, met een heerlijk uitzicht op wijn- en olijfgaarden en de Valdarno Vallei; in het centrum van Toscana tussen Arezzo, Florence en Siena. Il Casale heeft een privé tuin met pergola en een terras met suggestief panorama, plus een privé zwembad. Vier slaapkamers en vier badkamers; een ruime parking. De Casale ligt op een terrasvormig terrein. De tuin en het zwembad liggen aan de achterkant van de Casale, iets naar beneden.

Seizoen Periode Prijs
Laag 5/10 – 11/5 € 1.550,00
Midden 11/5 – 29/6 & 31/8 – 5/10 € 2.300,00
Hoog 29/6 – 31/8 € 2.900,00


In het hoogseizoen
loopt de huur alleen van zaterdag tot zaterdag; maar in midden en laag seizoen is aankomst elke dag mogelijk, met een verblijf van minimaal 4 nachten, tegen gereduceerde prijs.

Borgsom: € 150.

Inbegrepen: beddengoed, keuken linnen en handdoeken (wekelijks vervanging); kinderstoel.

Niet inbegrepen: op verzoek babybed à € 20 p.w.; op verzoek extra schoonmaak à € 20 p.u.; toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.d. voor de eerste 4 dagen, behalve kinderen onder de 12 jaar; verwarming naar verbruik (€ 4/m3 LPG); op verzoek extra beddengoed en handdoeken à € 10; fijne catering lunch/diner van € 25-40 p.p., ontbijt € 8-12 p.p.

Privé zwembad: (4,5×9,5 m, diep 1,80 m) geopend van 1/5 tot 1/10.

Indeling Casale (130mq): Begane grond: Keuken en zitkamer met WiFi, TV Sat en open haard. Vanuit de zitkamer direct toegang tot de tuin en het zwembad, beide privé. 1 tweepersoonsslaap-kamer met dubbel bed en badkamer en suite en ook hier toegang tot de tuin. Eerste verdieping: vanaf privé parking is de hoofdingang onder een loggia. Ingang heeft meteen een zitkamer, 1 tweepersoonsslaapkamer met dubbel bed en 2 slaapkamers met losse bedden, iedere kamer heeft eigen badkamer en suite. Vanuit deze zitkamer is er een binnen trap naar de begane grond.

Extra’s: Wifi, wasmachine, afwasmachine, haardroger; barbecue; autonome verwarming; haardhout wordt het hele jaar door gratis geleverd.

Aankomst: tussen 16.00 en 19.30 uur; graag bij vertraging bellen naar de eigenaar en wel vóór 13.00. uur

Vertrek: vóór 9.30 uur.

Gelieve op de dag van vertrek het huis schoon en netjes achter te laten.

 

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Toscane

Casale Costa, 1x8 p. met privé zwembad Il Casale ligt op een heuvel die gedomineerd wordt door de Torre di Galatrona, symbool van dit wijngoed, in de zacht glooiende heuvels van de Chianti, omgeven aan drie kanten door kastanje bos, met een heerlijk uitzicht op wijn- en olijfgaarden en de Valdarno Vallei; in het centrum

Read more